Inițializează o căutare

SAMGPL

Edilul comunei Ciochina, scos seara de polițiști din casa subalternei

E lumea rea, dom‘le, la Ciochina! Că altfel nu ne putem explica faptul că duminică seara, marele edil al comunei Ciochina, prea-cu...viosul Vasile Câmpulungeanu, aflat în vizită cu autoturismul primăriei la eterna sa subalternă Nicoleta Fotache, l-au scos poliţiştii din casă cu sirena.


Pe o filmare intrată în posesia noastră se poate observa cum maşina Primăriei Ciochina este parcată în faţa curţii fostei viceprimăriţe Nicoleta Fotache, duminică seara, în jurul orei 21. După îndelungi insistenţe ale poliţiştilor ca şoferul autoturismului primăriei să se prezinte la vehicul, din casa Nicoletei Fotache a ieşit taman primarul Vasile Câmpulungeanu. 

Poliţiştii l-au legitimat pe edil şi i-au comunicat că o persoană din localitate a sunat la dispeceratul Poliţiei Slobozia pentru a sesizat faptul că autoturismul Primăriei Ciochina este folosit în interes personal de către edil. Când a solicitat Poliţiei Slobozia un echipaj de la Rutieră pentru a-l identifica pe şoferul care abuza de Loganul primăriei, autorul sesizării a menţionat că ar fi vorba despre o delapidare. Faptul că autoturismul primăriei era folosit în afara programului de lucru al instituţiei, dar mai ales în interes de personal, era, aşadar, în opinia avertizorului de integritate, un motiv întemeiat pentru constatarea unei infracţiuni de delapidare. 

Bine, dacă s-ar interpreta folosirea unei maşini în interes personal ca delapidare, aproape toţi edilii din ţară ar avea problema asta... Dar, să revenim la păţania edilului de Ciochina, prins în fapt folosind maşina instituţiei la deplasarea către domiciliul fostului administrator public al comunei Ciochina. După ce a ieşit un pic cam transpirat din casa subalternei, prea-cu...viosul Vasile a spus poliţiştilor că avea o şedinţă cu unul dintre consilierii locali (cu Nicoleta Fotache, n.r.) întrucât avea de rezolvat o problema la sistemul de alimentare cu apă al localităţii. Apoi şi-a amintit că avea şi o problemă cu sistemul de canalizare, şi d-aia a ieşit cam greu din.. locuinţa subordonatei sale. Apropo, după ce a pierdut funcţia de administrator public al comunei Ciochina, Fotache a fost angajată la ferma lui Câmpulungeanu, devenind mâna lui stângă în societatea familiei. Aşadar, edilul nu venise la Fotache acasă pentru probleme legate de fermă, ci pentru cele administrative. Chiar dacă era duminică seară, problemele administrative l-au făcut pe Câmpulungeanu să transpire... Din păcate, pe filmarea respectivă nu am putut vedea dacă Nea Vasile a mai avut chef de şedinţă cu subalterna preferată după intervenţia echipajului de poliţie...


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare